ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ «ΓΝΩΘΙ Σ΄ ΕΑΥΤΟΝ». ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ. «ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.

  

ΑΡΑ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ. ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. 

 

ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:


7 + 8 + 3 + 2 + 7 + 7 + 6 = 40 ΣΑΡΑΝΤΑ = 4 + 0 = 4 ΤΕΣΣΕΡΑ 

ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ: 4 ΤΕΣΣΕΡΑ 

ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ.  

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. 

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ. ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. 

Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.  

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ, ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ.  

Η ΑΝΔΡΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΑΡΑ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΡΑΝΤΗ, ΤΟΣΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ, ΤΟΣΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΟΠΟΥ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ: 


28 + 6 + 6 + 10 + 14 + 2 + 28 = 94 ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ 

ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟ 94, ΕΙΝΑΙ Η «9» 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «4» ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 94 ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ.  

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 94 ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ: 94  = 9 + 4 = 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.  

ΑΡΑ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ.  

ΑΡΑ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ 2 ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Η ΑΝΔΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 13 = 1 + 3 = 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΑΥΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. 

ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ «8 ΟΧΤΩ» ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 8 ΟΧΤΩ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 8 ΑΠΕΙΡΟ. 

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. 

ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ. 

ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ: 


7 + 8 + 3 + 2 + 7 + 14 + 2 + 28 = 71 ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ 

ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι «1 ΕΝΑ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ.  

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ 71 = 7 + 1 = 8 ΟΧΤΩ

ΑΡΑ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΕΡΕΙ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ 8 ΟΧΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΝΔΡΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΗΣ

ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ. ΟΠΟΥ ΕΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

 

ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΟ. 


ΑΡΑ, ΑΕΝΑΩΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΟ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ: 


ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΕΝΑΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  

ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΚΚΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

https://www.aitherikigrafi.gr


ΠΗΓΗ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια