ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ή ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ?

 


ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ή ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ?

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΥΡΙΩΣ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΟΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.

ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΚΡΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ – Δ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  1. ΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ 2. ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΝ, ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙΝ 3. ΔΙΚΗ, ΕΡΙΣ, ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ 4. ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΣ ΚΑΙ 5. ΑΝΩΜΑΛΙΑ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΡΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.   ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ. ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ.

ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΟΡΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ? Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ» ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ(ΣΤΟ 18΄-20΄). ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?

ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ.

ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΥΘΙΣΕΙ ΝΑΡΚΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ «ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ» ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΝΟΙΑ. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .

ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΕΜΠΝΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑ  ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΜΑΣ.

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΗ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

#κριση #επισιτιστικη #ελληνων_συνελευσις #αφθονια #πλανητης #αρτεμις_σωρρας

ΠΗΓΗ: dionnh.blogspot.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια